Damcon

  • (Directie)

“Enkele mensen van Damcon hebben taalcursussen gevolgd bij Evers Talenonderwijs. Frans, Engels en momenteel wordt een cursus Pools gevolgd. Opvallend is de practische en directe manier van lesgeven bij Evers, of het nu op technisch of zakelijk gebied is, opgedane taalkennis kun je zo direct toepassen. Doordat onze klanten in Frankrijk en Polen in hun eigen taal benaderd worden, hebben we een streepje voor, men waardeert dit echt en vergroot het vertrouwen.”


Vredo

  • (André)
“Ik volg sinds een aantal jaar wekelijks een uurtje de cursus Frans. Het grote voordeel van Evers Taalonderwijs vind ik de flexibiliteit. Komt het tijdstip van de cursus een keertje niet uit, dan is er altijd ruimte om het cursusuur te verschuiven. Er wordt nooit nee gezegd. Daarnaast kan het naast leerzaam ook gezellig zijn op zijn tijd en dat is niet minder belangrijk!”

Huverba

  • (Derk)

Sinds ekele maanden volg ik met plezier een 1 op 1 cursus Frans chez Hans. Zijn praktische en bruikbare tips met de tlrijke voobeelden verraden dat Hans een oude rot in zijn vak is. Hij is best flexibel met zijn lestijden wat handig is als je net als ik een taal wil leren naast je fulltime baan. Echt een aanrader voor mensen die een taal willen leren naast een baan.


Neem contact op

Onderstaand de contact gegevens van Evers-talenonderwijs.nl